Bursa "Lane Kirkland" 2011/2012

Funda?ia Polono-American? a Libert??ii ?i Comisia Polono-American? Fulbright anun?? despre lansarea concursului pentru bursa "Lane Kirkland" anul academic 2011/2012. Busele sunt destinate candida?ilor din Ucraina, illness Belarus, unhealthy Rusia, cât si celor din Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan Republica Kîrghiz? si Republica Moldova.

Programul este destinat tinerilor lideri cu studii superioare, interesa?i de dezvoltarea democra?iei, economiei ?i societ??ii civile în ?ara sa ?i în regiune.

Programul include 2 semestre de studii în instituţii de învăţământ superior din Polonia şi un stagiu de 2-4 săptămâni la instituţii de stat sau organizaţii particulare.

Formularul de aplicare poate fi accesat la adresa: www.kirkland.edu.pl. Formularul se completează on-line şi împreună cu 2 scrisori de referinţă şi actele de studii scanate, se transmite la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Data limită de de transmitere a formularelor şi documentelor solicitate - 1 martie 2011.

Procedura de selectare se va desfăşura în trei runde. Candidaţii acceptaţi pentru runda a III-a, vor fi invitaţi în perioada 30.03-14.04.2011 la interviu.

Rezultatele finale vor fi anunţate la sfârşitul lunii mai 2011.

Postat de Lucia Nastasiuc.

Find us on Facebook
Follow us on Twitter
Follow us on Linkedin
Subscribe to our RSS
Contact Us